Heeft u een uitnodiging ontvangen voor de griepvaccinatie dan kunt u op de onderstaande dagen terecht op de praktijk voor uw griepvaccinatie.

  • Zaterdag 16 november van 10.00-11.00 uur
  • Maandag 18 november van 17.30-18.30 uur
  • Dinsdag 26 november van 17.30-18.30 uur

Vergeet niet om uw uitnodiging (vaccinatiebewijs) mee te nemen naar de praktijk.

Mensen met afwijkingen van de luchtwegen en longen, hart-, diabetes, nierpatiënten, mensen met een verlaagde afweer en iedereen die voor 1 mei 2019 60 jaar wordt, komt in aanmerking voor een gratis griepprik omdat griep voor hen ernstige gevolgen kan hebben. Wie een griepspuit heeft gehad, heeft minder kans om griep te krijgen. Mocht u toch griep krijgen, dan verloopt deze minder ernstig en er zijn minder complicaties. Omdat u tot een risicogroep behoort, is het voor u belangrijk een griepprik te halen. Let wel, een griepprik helpt alleen tegen griep, veroorzaakt door het influenzavirus. Omdat het griepvirus verandert, moet u elk jaar opnieuw gevaccineerd worden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.snpg.nl “informatie voor patiënten”.