Algemene praktijkinformatie, openingstijden en bereikbaarheid – Huisartsenpraktijk Valkenhoed – Nieuw-Amsterdam
Uw huisarts in Nieuw-Amsterdam

Huisartsenpraktijk Valkenhoed is gevestigd in Nieuw-Amsterdam en in onze praktijk werken twee huisartsen: Praktijk drs. J. Schoemakers & Praktijk drs. M.R. Kafaji

Thuisarts.nl

Op Thuisarts.nl vindt u betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte. Thuisarts.nl is een samenwerkingsverband van het NHG met de Federatie Medisch Specialisten en Patiëntfederatie.

Huisartsenpraktijk Valkenhoed Valkeniersweg 77 7833 EW Nieuw-Amsterdam

Algemene praktijkinformatie, openingstijden en bereikbaarheid

Openingstijden praktijk

Dagen van / tot
Maandag: 08.00 – 17.00
Dinsdag: 08.00 – 17.00
Woensdag: 08.00 – 17.00
Donderdag: 08.00 – 17.00
Vrijdag: 08.00 – 17.00

 

Tijdens werkdagen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0591-551811. Hoewel we over meerdere telefoonlijnen beschikken op dit nummer, is het mogelijk dat alle lijnen bezet zijn. U kunt er dan voor kiezen om een terugbelverzoek achter te laten. De assistente zal u hierna zo snel mogelijk terug proberen te bellen.

Hoewel we de hele dag bereikbaar zijn, zouden we het op prijs stellen wanneer u er rekening mee wilt houden dat we pauze hebben tussen 12:30 uur – 13:30 uur.

Telefoonmenu:

Als u het praktijknummer belt hoort u een keuzemenu. U kunt dan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. Spoedlijn: deze lijn is alleen voor levensbedreigende situaties
  2. Voor het maken van afspraken op het spreekuur
  3. Voor het opvragen van uitslagen, algemene vragen aan de assistente en advies
  4. Overleglijn, deze lijn is uitsluitend bedoeld voor specialisten of artsen

Buiten deze werktijden, in het weekend en op feestdagen kunt u voor spoedgevallen terecht bij de huisartsenpost in Emmen.  Telefoonnummer: 088 050 40 30

Aanwezigheid huisartsen:

Dokter Kafaji is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Dokter Schoemakers is aanwezig op  maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Huisarts in opleiding:

Dokter Puttenstein is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Spreekuur:

Een consult met de huisarts is alleen mogelijk op afspraak. Bij het maken van de afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Een afspraak duurt gemiddeld 10 minuten. Heeft u meer tijd nodig, bijvoorbeeld omdat u meerdere vragen heeft, overleg dit dan met de assistente. Zij zal dan meer tijd voor u reserveren.

Om het niet nakomen van afspraken door patiënten bij de huisarts en andere medewerkers van de praktijk terug te dringen hebben we een no-show tarief. Dit kan in rekening worden gebracht voor afspraken die niet tijdig worden afgezegd.

Huisbezoek:

Bent u om medische redenen niet in staat om naar de praktijk te komen dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. U kunt tot 10.00 uur ’s morgens een huisbezoek aanvragen. Omdat de huisarts in de praktijk beter aanvullend onderzoek kan doen is het advies, indien mogelijk, toch naar de praktijk te komen. Vervoersproblemen zijn geen reden voor een huisbezoek.

Wie werken er in de praktijk?

Naast de huisartsen werken er 6 assistentes in de praktijk: Madee, Mirron, Marjon, Saskia, Paula en Cailyn. Ellen werkt in de functie van praktijkondersteuner. Lusanne werkt in de functie van praktijkverpleegkundige. Tevens is er 1 sociaal psychiatrisch verpleegkundigen aan de praktijk verbonden. Dit is Peter. Vanaf 01-02-2023 komt Ashley bij ons stage lopen.
De praktijk biedt opleidingsplaatsen aan. Het zou kunnen dat u geholpen wordt door een stagiaire doktersassistente of een huisarts in opleiding.