Extra/nieuws/Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Valkenhoed – Nieuw-Amsterdam
Uw huisarts in Nieuw-Amsterdam

Huisartsenpraktijk Valkenhoed is gevestigd in Nieuw-Amsterdam en in onze praktijk werken twee huisartsen: Praktijk drs. J. Schoemakers & Praktijk drs. M.R. Kafaji

Thuisarts.nl

Op Thuisarts.nl vindt u betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte. Thuisarts.nl is een samenwerkingsverband van het NHG met de Federatie Medisch Specialisten en Patiëntfederatie.

Huisartsenpraktijk Valkenhoed Valkeniersweg 77 7833 EW Nieuw-Amsterdam

Extra/nieuws/Praktijknieuws

Wij houden ons systeem graag  up-to-date van persoonsgegevens in ons computersysteem.  Dit kunt u doorgeven middels  het contactformulier op deze website.

Actuele berichten

Enquête invullen

Publicatiedatum: 08-04-2024

Geachte heer/mevrouw, Wilt u meewerken aan onze patiënten enquête? Dit kost u ongeveer tien minuten van uw tijd en is volledig anoniem. Uw mening telt Als huisarts ben ik er in de eerste plaats voor u. Uw mening over mij als huisarts is daarom heel belangrijk.
Door de vragenlijsten in te ...

Lees verder over 'Enquête invullen'

Herhaal recepten

Publicatiedatum: 08-04-2024

Voor het herhalen van recepten hoeft u nu niet meer (indien er een herhaalnummer op het recept staat) een etiket in de brievenbus te gooien en of te mailen . U kunt nu ook via nieuw.herhaalnummer.nl uw recepten herhalen met het herhaalnummer. U voert hierbij uw geboortejaar en het herhaalnummer ...

Lees verder over 'Herhaal recepten'