Huisartsenpraktijk Valkenhoed is gevestigd in Nieuw-Amsterdam en in onze praktijk werken twee huisartsen: Praktijk drs. J. Schoemakers & Praktijk drs. M.R. Kafaji
Onze praktijk is gevestigd aan Valkeniersweg 77 in Nieuw-Amsterdam. Uitgebreide contactinformatie vindt u op onze contactgegevenspagina.

Opleidingspraktijk

Onze praktijk is een opleidingspraktijk. Dit betekent dat een afgestudeerde arts, die zich specialiseert tot huisarts, in de praktijk werkzaam is (AIOS= arts in opleiding specialisatie). Daarnaast is er regelmatig een co-assistent of een stagiaire voor praktijkassistente aanwezig. Het is van groot belang dat zij alle medewerking krijgen om zich te kunnen bekwamen, zodat er ook in de toekomst voldoende en goed opgeleide dokters en praktijkassistentes zullen zijn.

NHG geaccrediteerd

Met dit keurmerk laat een huisartsenpraktijk zien dat zij kwaliteit belangrijk vindt en dat zij blijvend en systematich werkt aan verbetering. Het keurmerk wordt telkens verlengd voor de duur van 3 jaar. Een NPA-auditor houdt jaarlijks de vinger aan de pols om na te gaan of de verbeteringen zijn uitgevoerd en of er nog aan de voorwaarden wordt voldaan.